Latvijas-Igaunijas līgas Final 4!

Nedēļas nogalē sāksies un noslēgsies Pafbet Latvijas-Igaunijas basketbola līgas sezona. Fināls svētdien. Būs karsti gan uz laukuma, gan sporta likmju sadaļā!

VEF Riga – BK Ogre
Sestdien, 9. aprīlī, 16:00

Šīs abas Latvijas komandas iztika bez pārsteigumiem savos 1/4 finālu mačos. Ogre divās spēlēs pieveica TalTech, bet Vefiņš tikpat spēlēs pieveica Tartu. Rīdzinieki gan otrajā mačā neiztika bez pagarinājuma. Turpretī Ogre turpina uzlabot savu spēli abos laukuma galos, klāt nākuši arī divi spējīgi garie spēlētāji – Blaus un Juciks. Tas liek domāt, ka VEF tā nebūs nekāda pastaiga kā tas bija pēdējā savstarpējā spēlē, teju plus 30. Tad, lūk, krīt acīs handikapu koeficienti – Ogres +19.5 tiek vērtēts ar 1.85!

KK Viimsi – Pärnu Sadam
Sestdien, 9. aprīlī, 19:00

Abas šīs Igaunijas komandas parūpējās par pamatīgiem pārsteigumiem. Viimsi divās spēlēs pieveica Ventspili, savukārt Pērnava negaidīti pārliecinoši apspēlēja čempioni Kalev/Cramo. Lai arī Zaķis un Viimsi komanda ir tiešām iepriecinājusi, viņu pretiniece jau tagad izskatās arī pēc titula pretendentes. Pērnava ir novākusi ārkārtīgi spēcīgu ārzemnieku plejādi, kuri arī ir galvenie vilcējspēki. Tieši tāpēc koeficients 1.5+ uz Pērnavas uzvaru izskatās tik vilinošs!

Mums, protams, būs likmes arī uz finālu un maču par 3. vietu. Atliek vien sekot Pafbet.lv un garām neko nepalaidīsi.

Basketbols ir foršs!

Mobile add 1