NBA prognožu spēle

Ikgadējā NBA Prognožu spēle ir tradīcijām bagātākā sporta prognožu spēle Latvijā – šogad jau 16. reizi basketbola un kaislību cienītāji cīnīsies par NBA guru titulu.

Pirmā NBA Prognožu Spēle norisinājās jau 2005. gadā, tajā piedalījās 15 dalībnieki. Pēdējos gados to skaits stabili pārsniedz 100. Cerams, ka drīz šis skaitlis ieies arī trešajā simtā, jo pateicoties mūsu zvaigznēm un iespējām ērti sekot līdzi spēlēm, NBA popularitāte pēdējos gados ir krietni augusi.

Dalībnieku uzdevums ir prognozēt NBA izslēgšanas spēles – gan rezultātus sērijās, gan NBA čempionu, gan finālu MVP, gan arī regulārās sezonas individuālās balvas (kopā 6)!

Šī gada jaunums – prognozēsim arī play-in spēļu uzvarētājus, tādējādi uzsākot NBA prognožu spēli ar karstām spēlēm un svarīgiem punktiem!

Par Prognožu Spēles uzvarētāju kļūst tas dalībnieks, kuram pēc pēdējās NBA finālspēles, kad ir pasniegta arī finālsērijas MVP balva, ir visvairāk punktu kopējā tabulā! Balvu precīzs sadalījums tiks izsūtīts pēc galīgā dalībnieku skaita apstiprināšanas, bet prognozējams, ka balvas iegūs 6-10 dalībnieki.

Kopš 2012. gada NBA prognožu spēle notiek online režīmā – jau labi ierastajā vietnē nbaplayoffs.lv.

Arī šogad prognožu spēles partneris ir Somijas sporta likmju un kazino kompānija – Pafbet.lv, kuri arvien vairāk nostiprinās Latvijas tirgū. Līdz ar to Prognožu Spēles pilnais nosaukums jau 3. gadu ir Pafbet NBA 2022!

Mobile add 1