Baltijā spicākais spēļu ražotājs

Tom Horn ir viennozīmīgi viens no Baltijā mūsdienīgākajiem spēļu ražotājiem. Par to liecina arī vairāki no saņemtajiem industrijas apbalvojumiem, piemēram, inovatīvākais spēļu ražotājs Baltijā 2019. gadā. Tagad tā spēles ir pieejamas arī Pafbet.

Toms Horns ir 19. gadsimta beigu skauts un reindžers Amerikā, pretrunīga un skarba personība, kas blakus varoņdarbiem un teiku cienīgiem piedzīvojumiem ir arī pasēdējis cietumā. Tālab arī Lietuvas Tom Horn sauklis ir tik netipiski agresīvs – Mēs sagraujam, mēs paātrinām. Mēs virzām jaunu spēļu laikmetu. Tātad, ja vēlies patiesi izbaudīt visas šobrīd pieejamās online kazino spēļu inovācijas, izmēģini Tom Horn spēles. Tur atradīsi brīvspēles visdažādākajos formātos un citas papildfunkcijas pie kurām lietuvieši ir pamatīgi piestrādājuši. Lūk, dažas no spēlēm, kuras nevaram nepieminēt: 

Wolf Sierra ir 2020. gada spēle ar 2000x maksimālo laimestu. Šo spēli par kases grāvēju padara bezmaksas griezieni, kuros ir lipīgi Wild simboli. Iespējams aizlipināt pilnu ekrānu ar pašiem vērtīgākajiem simboliem un nonākt tuvu savam lielajam laimestam. 

La Tomatina savukārt ir staigājoši Wild simboli, kas pārvietojas par vienu pozīciju rullī uz leju, funkcija saucas – Flux Spins. Maksimālais laimests ir krietni mazāks (510x), taču tas nozīmē, ka potenciālie laimesti iegriezīsies krietni biežāk. 

Wild Weather. Kur nu vēl piestāvošāka spēle šai neticamajai svelmei! Tajā ir jāķer saules milzu saules simboli un Wild simboli pa visu rulli. 18 izmaksas līnijas darbojas gan no labās, gan kreisās puses.

Sweet Crush ir diezgan netipiska 3 ruļļu un 3 rindu spēle. Ierasts, ka šāda tipa spēlēs nav bezmaksas griezieni, taču Tom Horn šādu pieņēmumu lauž. Sweet Crush var uzgriezt pat 25 brīvspēles ar reizinātāju x2!

The Secret of BA ir spēle, kurā arī ir savienots šķietami nesavienojamais. Grāmatu spēļu bezmaksas griezieni ar gonzo spēļu kaskādi – laimējošu simbolu vietā iekritīs jauni. Forša inovācija, kas tiek samiksēta ar klasiskām 9 izmaksas līnijām.

Mobile add 1