Labākās filmas par sporta totalizatoru!

Sporta likmes vienmēr ir bijis azartisks process, kura pirmsākumi aizsākās jau senajā Grieķijā. Tu jau noteikti zini par Gladiatoru cīņām. Viens no pirmajiem sporta veidiem, kur tika liktas legālas likmes bija zirgu skriešanās sacensības, bet vēlāk tām pievienojās arī citi sporta veidi. Laikam ejot, tehnoloģijas attīstās un tagad totalizatorā tiek piedāvāts pat Esports, kas pārsvarā piesaista jaunāku publiku. Tātad sporta likmes ir klātesošas jebkurā laikā un vietā, arī filmu industrija nav stāvējusi malā. Ja Tu esi sporta totalizatora fans, tad, iespējams, tevi interesēs labākās filmas par sporta likmēm, kuras esam apkopojuši. 

Two For The Money (2005)
IMDb vērtējums: 6.2
Galvenajās lomās: Als Pačino, Metjū Makonahijs, Renē Russo
Īss apraksts: Pēc smagas traumas futbolā Brendons Lengs (Metjū Makonahijs) beidz savu sportista karjeru un pievienojas sporta likmju totalizatoram.  Viņa panākumi uzvarētāju izvēlē piesaista Valteru Abramsu, kurš pārstāv vienu no lielākajām sporta konsultāciju uzņēmumiem Amerikas Savienotajās Valstīs. Valters paņem Brendonu savā paspārnē, un drīz viņi nopelna iespaidīgas naudas summas. Tomēr lietas noiet greizi – Lengs ne vienmēr pareizi prognozē iznākumus. Lai tiktu prom, viņš vēl izdara pēdējo prognozi, kuru uzmin pareizi un pieņem futbola trenera amatu.

Bookies (2003)
IMDb vērtējums: 5.9
Galvenajās lomās: Niks Štāls, Lukass Hāss, Džonijs Geleckis
Īss apraksts: Trīs draugi, koledžas studenti, Tobijs, Džūda un Keisijs uzsāk bukmeikeru biznesu, kas ātri uzņem apgriezienus. Džūda pamet skolu, lai turpinātu biznesu. Keisijs maina specialitāti, iegūst jaunus draugus un ar Tobiju daudz nesatiekas. Tobijs turpina mācības koledžā un izmanto savu naudu, lai pabeigtu skolu. Filma beidzas, diezgan negaidīti. 

Diggstown (1992)
IMDb vērtējums: 6.9
Galvenajās lomās: Džeimss Vudss, Olivers Plats
Īss apraksts: Blēdis Gabriels Keins (Džeimss Vudss) tiek atbrīvots no cietuma Vinfīldā, un nekavējoties ķeras pie nākamās krāpniecības. Keins un viņa partneris Daniels Patriks O’Šenons Ficpatriks (Olivers Plats) dodas uz nelielu pilsētiņu, kas ir apsēsta ar boksu. Vai viņu nelegālais plāns izdosies? 

Let It Ride (1989)
IMDb vērtējums: 6.8
Galvenajās lomās: Ričards Dreifuss, Terijs Gars, Deivids Johansens
Īss apraksts: Džejs Troters un viņa draugs Lūnijs ir taksisti, kas iemēģina veiksmi zirgu skriešanas sacensībās. Laime ir Trotera pusē un viņš turpina likt sporta likmes kaut arī viņa sievai tas nepatīk. Vai Troters ies mājās ar lielu laimestu vai arī pazaudēs visu? To redzēsi noskatoties filmu līdz galam. 

Eight Men Out (1988)
IMDb vērtējums: 7.2
Galvenajās lomās: Džons Kusaks, Kliftons Džeims, Džeiss Aleksandrs
Īss apraksts: Čikāgas White Sox beisbola komanda aizvada fantastisku sezonu 1919. gadā, bet tās skopais īpašnieks Čārlzs Komiskijs nevēlas atlīdzināt komandai par labo sezonu. Tas izraisa nesaskaņas savā starpā, un daži spēlētāji ir ar mieru iesaistīties nelegālā shēmā, ko viņiem piedāvā negodīgi bukmeikeri. Sākas tiesas prāva, lai pierādītu, ka spēles rezultāts tika ietekmēts. 

Ja sporta likmes ir tava stihija, tad iekārtojies ērtāk savā dīvānā un pavadi jauku vakaru ar kādu no filmām un popkornu. 

Mobile add 1