Balsojums par 2022. gada sporta notikumu noslēdzies!

Jūsu un mūsu aizgājušā gada svarīgākais sporta notikums ir noskaidrots. Bez lieliem pārsteigumiem pārliecinoši triumfēja Mesi un Argentīnas uzvara Pasaules kausā!

Stabilā otrajā vietā ierindojās vēsturiskā un episkā Latvijas basketbola izlases uzvara pār Serbiju un kvalificēšanās Pasaules čempionātam. Savukārt trešā vietā Pafbet komandai bija pārsteigums – FC Valmieras uzvaru Virslīgā krietni apsteidza Avalanche iegūtais Stenlija kauss.

Laikam jau ne velti esam saukti par hokeja nāciju. Paldies par piedalīšanos. Lai sportisks, veiksmīgs un mierīgs 2023. gads!

Balsojuma rezultāti:

Balsojums ir beidzies!

Balso par 2022. gada sporta notikumu!

100 jardi un glupākā epizode NFL vēsturē

100 jardi Pafbet studijā atskatīsies uz aizgājušajām divām nedēļām NFL laukumos, uz, iespējams, glupāko atgadījumu NFL vēsturē un vēsturiska rekorda krišanu!

Vēsturisks rekords ir kritis! Lai dzīvo Vikings! Tieši pretējs sasniegums ir izdevies Patriots, kura piedzīvoja kauna slavas brīdi, zaudējot spēli, kas garantēti nonāktu papildlaikā. Protams, arī pārējās komandas neguļ, jo tuvojas play-off kārta. 
Būs arī prognozes nākotnē, tāpēc te likmes, kurās vari atrast sev ko izdevīgu!

Mīļākās karsējas šoreiz Vefietes!

Apsveicam Vefiņa karsējmeitenes un sakām milzu paldies pārējām! Cīņa bija episka, kurā šoreiz uzvarēja meitenes melnā. Līdz ar to viņas būs tās, kuras tevi priecēs 27. februāra PK kvalifikācijas spēles starplaikos Arēnā Rīga pret Grieķiju!


Lai labāk saprastu lietas nopietnību, kopā par VEF, BK Ventspils, Latvijas Universitātes, Valmiera Glass VIA un BK Ogres karsējām nobalsoja 12 235 reizes! Lauvas tiesu savāca Vefiņa meitenes (4070), kurām diezgan cieši sekoja ventspilnieces (3614). Skatītāju balsojums veidoja pusi no vērtējuma, otra bija prominentas žūrijas rokās. Renārs Zeltiņš, Kaspars Gorkšs un Kristaps Janičenoks šoreiz lēma tā, ka Arēnā Rīga mačā pret Grieķiju uzstāsies Vefietes. Vēlreiz apsveicam un vēlreiz paldies!

Tiekamies basītī!

Balso par mīļākajām karsējām!

Latviešu karsējmeitenes Tev sūta Ziemassvētku sveicienus. Nobalso par foršāko un dod meitenēm lielisku iespēju izklaidēt fanus 27. februāra PK kvalifikācijas spēlē Arēnā Rīga pret Grieķiju!

Pafbet Shootaround un LBS rīkotajā karsējmeiteņu izaicinājumā piedalās piecas Latvijas klubu karsējmeiteņu komandas. Galvenā balva ir nopietna, tāpēc arī Tava balss tik svarīga. Pusi no balsojuma sastādīs sportiski kolorīta žūrija (Kristaps Janičenoks, Kaspars Gorkšs un Renārs Zeltiņš), otra puse ir Tavās jeb skatītāju rokās. Balsošana notiks līdz 20. decembrim. 

Uzvarētājas tiks paziņotas 22. decembrī LBS sociālo mediju tīklos.

Atzīmē komandu par kuru vēlies balsot un spied pogu BALSOT! Vari balsot vienreiz dienā!

Balsojums ir beidzies!

Balso par mīļākajām karsējām!

Visu basketbola raidījuma Pafbet Shootaround 6.epizodi skatieš šeit.

Jānis Blūms par Vefiņu un karsējas sveicina

Sestajā Pafbet Shootaround epizodē kopā ar Andreju Siliņu un Jāni Blūmu atskaties uz Baltijas lielākā basīša derbiju Vef pret Kalev. Kā arī no Vefiņa priekšnieka uzzini par komandas aizkulisēm un gaitām ne pārāk veiksmīgajā Čempionu līgas sezonā.

Latvijas snaiperis, skatoties uz Kārļa Apsīša spilgto spēli, pastāstīs, cik grūti mūsdienu basī ir salādēt 30+ punktus spēlē. Komentāru sniegs arī pats Apsītis.

Un šoreiz saldākais no saldajiem ēdieniem – Latvijas karsējmeiteņu sveicieni Ziemassvētkos. Viņām vajag Tavu palīdzību – balso par savu mīļāko sveicienu un dod meitenēm lielisku iespēju izklaidēt fanus 27. februāra PK kvalifikācijas spēlē Arēnā Rīga pret Grieķiju!

Iespējams, jautrākā 100 jardi epizode #6

100 jardi Pafbet studijā atskatīsies uz aizgājušajām divām nedēļām NFL laukumos, kas kuriozos un jautrībā pārspēj iepriekš redzēto!

Noskaties un no Zaka Vilsona uzzināsi, ko neteikt žurnālistiem, lai saglabātu savu darbu. Tāpat tev taps skaidrs, kāpēc Chargers un Jaguars treneri ir drosmīgāki par citiem. Kā arī nedalītu uzmanību studijas eksperti pievērsīs iespaidīgajam Džoša Džeikoba rekordam! 

Un kur nu bez likmēm, noskaties, lai uzzinātu, ka varētu iet cauri šīs nedēļas spēlēs!

Par jaunajiem špīleriem un super dankeri!

Piektajā Pafbet Shootaround epizodē ar Andreju Siliņu un Kristapu Valteru skaties par Latvijas jauno džeku izaugsmes iespējām. Kā arī Valmieras un Salenieka atdzimšana. Nobeigumā Dārgais komentēs pasaulē labākā dankera spējas.

Neseni vājie jauniešu izlases sniegumi raisījuši diskusijas – kas notiek jaunatnes līgā? Raidījuma vadītājs ar studijas viesi runās par jauniešu iesaisti veču basītī. Savu viedokli sniegs arī viens no labākajiem Latvijas treneriem Guntis Endzels, kuram talantu pārspīlēšana krīt uz nerviem. 

Eksperti runās arī par Valmieras atdzīvošanos (sižets tiek filmēts pirms zaudējuma Bukiem) un Salenieka uzplaukšanu, kurš arī pats pastāstīs, kas šobrīd notiek Valmierā.

Saldajā ēdienā Latvijas labākais dankeris skatīsies un komentēs pasaulē labāko spēles dankeri Dīdžeju Stīvensu.