100 jardi sezonas nominācijas un playoff

100 jardi Pafbet studijā NFL eksperti sadalīs sezonas nominācijas, tajā skaitā tiks piešķirta virtuāla trofeja par gada glupāko epizodi.

Neiztrūkstoši arī atskats uz aizgājušo spēļu kārtu, kura varēja beigties pavisam traģiski, bet viss labs, kas labi beidzas. Un kā jau katru gadu, laiks pētīt playoff zarus un prognozēt   notikumus!

Pirmās spēles jau rītvakar, ej uz NFL likmēm un izdari pareizo izvēli!

Akselis Vairogs un danku karalis Stefenss

Astotajā Pafbet Shootaround epizodē kopā ar Andreju Siliņu un Akseli Vairogu skaties par Vef priekšrocībām pret Prometey un garākajām uzvaru sērijās līgas vēsturē.

Tāpat uzzināsi, kāpēc un cik ilgi Lauris Blaus atkaļ kļuvis par studentu. Sērijas lielā intervija ar vienu no pasaulē labākajiem dankeriem Dīdžeju Stefensu, viņam jautājumus uzdos arī mūsu pašu dankeris Dārgais.

Raimonds Feldmanis un VEF karsēju ikdiena

Septītajā Pafbet Shootaround epizodē kopā ar Andreju Siliņu un Feldmani Feldmani detalizēti atskaties uz aizvadīto pus sezonu Pafbet Latvijas-Igaunijas basketbola līgā ar labākajiem momentiem fonā. Ukrainas izlases galvenā trenera palīgs Raimonds arī pastāstīs par Ukrainas valstsvienības atmosfēru un tehniskajām niansēm.

Savu vērtējumu pus sezonai un Latvijas komandām dos arī Žanis Peiners.

Nobeigumā ieskaties karsējmeiteņu konkursa uzvarētāju treniņā – Vef meitenes atrādīs savu ikdienu.