Rihards Lomažs un BK Ogre met pa vecam

Uzzini, cik Rihards Lomažs dod savai spēlēšanai Pasaules kausā basketbolā. Un paskati, kā vecmodīgi metieni sanāk Ogres džekiem.

Desmitajā Pafbet Shootaround epizodē kopā ar Andreju Siliņu un Rihardu Lomažu skaties un klausies par aizvadītās nedēļas lielākajiem notikumiem pašmāju basī – Prometey uzvar Vef, pēc tam Vef Latvijas kausā pārspēj Liepāju un Latvijas izlases gatavošanās pēdējām spēlēm atlases ciklā. 

Epizodes beigās BK Ogres spēlētāji Lasenbergs, Zēbergs un Pinete sacentīsies sodiņu mešanā no apakšas.

100 jardi. Grand finale!

Sezonas gaidītākā spēle SuperBowl jau 12. februārī! Tai esam sagatavojušies rūpīgi.

Šogad par SuperBowl cīnīsies abu konferenču neapstrīdami labākās komandas – Chiefs un Eagles! Studijas eksperti Jānis un Niks prezentēs uzvaras atslēgas savām favorītkomandām. Tāpat arī redzēsi NFL fanu iesūtītos video par gaidāmo mega maču.

Likmju lauciņā viss paliek tikai intersantāk, to skaits un veidi bagātinās ar katru dienu. Spied šeit

Kā arī, ja vēlies sezonu noslēgt pavisam grandiozi, tad nāc skatīties SuperBowl kopā ar mums lieliskā NFL atmosfērā – 12. februārī, AOK City Stabu ielā 30.

Direktors un basketbolists Sirsniņš un igauņu slavenības!

Rinalds atklās BK Ogre aizkulises, transfēru plānus un pacietības slieksni. Noslēgumā Vefiņa špīleri mēģinās atpazīt igauņu stārus. 


Devītajā Pafbet Shootaround epizodē kopā ar Andreju Siliņu un Rinalds Sirsniņu skaties un klausies par latviešiem Igaunijā (un kāpēc nav igauņu Latvijā?), no kuriem produktīvākais ir Mārcis Vītols. Epizodes galvenajā intervijā Keila līderis Mārcis pastāstīs par dzīvi leģionāra gaitās un galveno atšķirību starp basketbolista arodu mājās un ziemeļu kaimiņzemē. Studijas eksperti iztirzās nākamo lielo maču star Vef un Prometey. 

Epizodes beigās piebiedrojies Vef spēlētājiem, kuri mēģinās atminēt Igaunijas lielākās slavenības.