Ralfs Pleinics balso par MVP! Un Tu?

Studijā BK Ventspils šefs Ralfs Pleinics, kurš atklās kurzemnieku un Baltijas basīša virtuvi. Tepat arī skatītāju balsojums par regulārās sezonas MVP. Nobalso!

Balsojums ir beidzies!

Balso par Pafbet Latvijas-Igaunijas basketbola līgas MVP!


Divpadsmitajā Pafbet Shootaround epizodē kopā ar Andreju Siliņu un Ralfu Pleinicu skaties un klausies par Pafbet Latvijas-Igaunijas līgas izslēgšanas mačiem. Studijas eksperti vērtēs katras izslēgšanas mačos netikušo komandu aizvadīto sezonu. Viedokli izteiks arī Artūrs Visockis-Rubenis, Gunārs Gailītis un Oskars Virsis par pašu vadītajām komandām. Tepat zemāk iespēja nobalsot par šīs sezonas MVP.

Epizodes beigās igauņi mēģinās atpazīt Latvijā populārus cilvēkus. Noskaties, vai ziemeļu kaimiņiem sanāks labāk par letiņu puikām.

NFL Superbowl watchparty. Atskats

Pilnīgi brīvā gaisotnē un bez jelkādas cenzūras sezonas pēdējā studija Super Bowl laikā!

Pirmais improvizētās studijas viesis hokejists Ēriks Ozollapa stāsta par to, cik NFL ir varens Amerikā – spēļu laikos pat mašīnas uz ielām nevar redzēt. Tad uz skatuves kāps Latvijas amerikāņu futbola saspēles vadītājs Elmārs Kehris jeb Riga Bears quaterback un komiķis Rūdolfs Kugrēns, kuri pastāstīs, kā Latvijā šis sporta veids radās. Visbeidzot savas attiecības ar NFL izskaidros arī Edgars Bāliņš.

Paldies, paldies, paldies visiem, kam sirdī NFL!

Haralds Kārlis basketbola pašā sirdī!

Noklausies, ko par basīti domā cilvēks, kurš bijis teju visos basketbola apluā – studijā LU menedžeris Haralds Kārlis.

Vienpadsmitajā Pafbet Shootaround epizodē kopā ar Andreju Siliņu un Haraldu Kārli skaties un klausies par menedžera darbu un lielākajiem izaicinājumiem LU komandā. Studijas eksperti atskatīsies uz Latvijai ārkārtīgi veiksmīgo PK kvalifikācijas ciklu. Tāpat tiks spriests arī par Latvijas sastāva izvēli gaidāmajam PK, LatEst līgas gaidāmo lielo cīņu un citām basīša aktualitātēm.

Epizodes beigās no aizkulisēm skaties, kā top televīzijas basketbola tiešraižu translācijas. Un kā tām gatavojas komentētājs Andrejs Siliņš.