Kārlis Muižnieks kā pēc grāmatas!

Pafbet Shootaround vēl vienā epizodē Kārlis Muižnieks ar Andreju Siliņu pa punktiem iztirzās Latvijas basketbola esošo situāciju.

Vairākkārtējais Latvijas čempions pie Ventspils stūres sīki un smalki stāsta par Latvijas basi – sastāva izvēli, pārbaudes spēlēm, mūsējo vājajām vietām, pretiniekiem, traumām utt. Vārdu sakot, šī epizode ir kā enciklopēdija, kas tev būtu jāizlasa pirms čempis ir pa īstam ieskrējies.Papildus esam izveidojuši īpašu sadaļu – https://www.pafbet.lv/fiba-world-cup – kur vienviet ir aktuālā informācija par likmēm, piedāvājumiem un citu PK info.

Eksperti ir runājuši. Ko saka mirstīgie?

Pafbet Shootaround vēl īpašākā epizodē Andrejs Siliņš iet tautās un, kā pats saka, jautā pēc prognozēm mirstīgajiem.

Ja ekspertu prognozes pirms ziņām par Porziņģa nespēlēšanu sniedzās līdz bronzai, tad līdzjutēji pēc šīs ziņas tiek pat līdz zeltam. Nopietni vai nenopietni, bet skaidrs ir viens – esam basīša zeme. Noskaties video un saproti, ka letiņi par basi un čempionātu zina daudz. Turklāt, kā izrādās, ikdienā ir grūti nesatikt arī kādu basketbolā zināmāku vārdu.

Lielais basis tepat aiz stūra, novēlam Tev, sev un komandai tikpat pozitīvu noskaņojumu, kā video redzamajiem džekiem. Paldies viņiem!

Janičenoks, Dārziņš un Dārgais prognozē!

Pafbet Shootaround īpašā epizode par Pasaules kausu basketbolā – trīs pieredzējuši vīri izteiks savas prognozes!

Vai tiešām Latvija izcīnīs bronzu? Divi no epizodes ekspertiem šādu iespēju pieļauj! Tāpat Kristaps Janičenoks, Lauris Dārziņš un Kristaps Dārgais prognozē čempionāta pjedestālu, MVP, rezultatīvāko spēlētāju turnīrā un Latvijas izlasē. 

Noskaties, kuri ir šo sporta dūžu favorīti Latvijas izlasē un turnīrā kopumā. Tas viss Andreja Siliņa gatavotajā raidījumā pirms PK basītī.

P.S. Šis video tapa pirms Porziņģa paziņojuma par nespēlēšanu Pasaules kausā.