Jaunā sezona un jaunais direktors Salvis Mētra!

Pafbet Shootaround sāk jauno sezonu! Andrejs Siliņš un Latvijas basketbola līgu direktors Salvis Mētra spriedīs par nākamo cēlienu Latvija-Igaunijas līgā.

Jaunā sezona ir sākusies, pārmaiņas ir ne tikai komandu sastāvos, bet arī vadības ložā. Andrejs izjautās Salvi par jauno amatu, tā specifiku un mērķus. Tiks apspriesta arī pirmā ažiotāža igauņu Keila komandas sakarā. Protams, abi eksperti aprunās visu Latvijas komandu sastāva izmaiņas. Tajā skaitā Rīgas Zeļļu startu un to, kā latvieši ir pielikuši starpsezonā vairāk par igauņiem.

Nobeigumā savās pārdomās dalīsies sportacentrs.com žurnālists Kristians Dilans. Noskaties un sagatavojies jaunajai sezonai!

Priekšā 100 jardi, starts!

100 Jardi ar Pafbet lec iekšā jaunajā, 104. NFL sezonā – startējam ar aizvadīto divu nedēļu īsu apskatu!

Pirmās divas nedēļas iedveš jaunas un arī negaidītas vēsmas NFL! Komandas, kuras daudzi norakstīja, rāda teicamu sniegumu, kamēr favorītes un pēdējo gadu SuperBowl spēlējušās komandas izskatās blāvi. 

Kāpēc Ņujorkas fanus no ekstāzes līdz izmisumam šķir tikai 3 uzbrukuma izspēles šosezon? Par kādu biedējošu statistiku jāuztraucas Rams un Bengals komandām? Kā, pie velna, Bijan Robinson pēc koledžas traumas spēj staigāt, kur nu vēl spēlēt futbolu? Vai dzimusi jauna NFL superzvaigzne “Wide Reciever” pozīcijā? 

Un kā gan bez likmēm – dodamies pie mūsu drauga Pafbet.lv un veicam likmes uz NFL spēļu 3. nedēļu! 

Lai Jums veiksmīga un ienesīga nedēļa!

Dāvis Čoders par Latvijas panākumiem

Pafbet Shootaround jaunākajā epizodē Andrejs Siliņš un Rīgas Zeļļi treneris Dāvis Čoders atskatās uz notikumu par kuru nevar un nevajag beigt runāt – Pasaules čempi basī.

Studijas eksperti Latvijas panākumus iztirzās līdz sīkumiem – Žagara fenomenu, Zorika klusās līdera dotības, mūsu garo spēlētāju mobilitāti un, protams, letiņu basketbola Mesijas Luka Banki ģenialitāti.

Noskaties, ir forši vienkārši atminēties nesenos notikumus, kā arī noteikti iepazīsi basketbolu un tā mūsdienu tendences vēl labāk.