Brazīlijas sestais randiņš ar Zelta dievieti

Bukmeikeri kā galveno favorīti uzskata Brazīliju, pārējie esot ar pārāk lielām problēmām. Vai tiešām brazīļi pēc 20 gadu pauzes pacels Zelta dievieti? Attēlā Pafbet bukiju redzējums uz top valstu izredzēm Katarā.

Kā potenciāli galvenā Brazīlijas panākumu atslēga slēpjas tajā, ka Neymardependência (atkarība no Neimara) paliek arvien mazāka. Tagad sastāvā ir lērums ar nobriedušiem uzbrukuma plāna spēlētājiem – Rafinja, Vinisiuss, Martinelli, Antonijs un Rodrigo. Kas nozīmē, ka uz Brazīlijas uzvaru Katarā ir 4.90. Gana vilinoši, vai ne? Ja tik drošs par karstasinīgajiem latīņamerikāņiem nejūties, tad mums ir arī palielināts koeficients uz Brazīlijas iekļūšanu pusfinālā, spied šeit.


Iespējams, ja Francija nebūtu palikusi bez saviem balstiem pussargu līnijā (Konte un Pogba), tad varētu runāt par francūžu triumfu divreiz pēc kārtas. Vai arī – ja Anglijas aizsargi šosezon spēlētu uzticamāk, tad angļi pamatoti varētu dziedāt It’s coming home. Un, protams, Argentīna… Mesi nebūs blakus Mbapē un Neimars. Šeit visi PK koeficienti.

Savukārt Tu tikmēr vari uzbūvēt savu likmi ar Bet Builder jebkurā Pasaules čempionāta futbolā spēlē. Vai izmanto jau sagatavotus palielinātus koeficientus

Izvēlies savu Bet Builder spēles stilu – uzbrūkoši ar milzu koeficientu vai piesardzīgi no aizsardzības. Katrā Pasaules čempionāta mačā Tev ir iespēja izveidot savu īpašo likmi. Tas pateicos sporta likmju industrijā unikālam rīkam Bet Builder, kas ļauj veikt kombinētas likmes viena mača ietvaros.

NFL apskats “100 Jardi ar Pafbet” 5 epizode!

100 jardi Pafbet studijā atskatīsies uz aizgājušajām divām nedēļām NFL laukumos – Nacionālā konference tiek pamatīgi sašūpota!

Eagles perfektā sezona izbeidzās, tā arī bija pēdējā līdz šim nezaudējusī komanda. Mums, skatītājiem, šāds scenārijs nevar nepatikt, jo tagad NFC konference iegūst papildu asumu.

Tāpat NFL eksperti atskatīsies un pirmo spēli Vācijā, kurā valdīja elektrizējoša atmosfēra. Kā arī tiks runāts par Raiders komandas asarām preses konferencē. 

Un kur nu bez likmēm, noskaties, lai uzzinātu, ka varētu iet cauri šīs nedēļas spēlēs!

Pafbet Shootaround 4. epizode

Šoreiz citāda Pafbet Shootaround epizode ar Andreju Siliņu un Kārli Muižnieku – par Latvijas izlases vēsturisko panākumu! Tāpat par Latvijas-Igaunijas līgas uzlecošo zvaigzni Kārli Šiliņu. Un arī to, vai sodiņu var iemest ar aizvērtām acīm.

Galvenie prožektori būs vērsti uz Latvijas izlasi un kvalificēšanos Pasaules kausam. Kādreizējais izlases galvenais treneris atskatīsies uz panākumu atslēgām gan spēlē pret Grieķiju, gan turnīrā kopumā. Sižetā arī ekspresintervija ar Rihardu Lomažu.

Intervija ar pagaidām spilgtāko Latvijas-Igaunijas līgas spēlētāju un valstsvienības debitantu Kārli Šiliņu, kurš ir pārsteidzis arī Kārli Muižnieku. Noklausies viņa atbildi uz jautājumu – vai pabeigsi sezonu Liepājā?

Saldajā ēdienā VEF Rīga leģionāri mēģinās trāpīt soda metienus ar aizvērtām acīm. Uzzini, kuram no viņiem 10 metienu sērijā veicās vislabāk.